Sudėtis:
Šviežia vištiena (21 %), neapdirbta kalakutiena (11 %), švieži vištos vidaus organai (kepenys, širdis) (10 %), neapdirbta jūrinė lydeka (5 %), neapdirbta silkė (5 %), švieži kiaušiniai (5 %), neapdirbtos kalakutienos kepenys (5 %), dehidratuota vištiena (5 %), dehidratuota skumbrė (5 %), dehidratuotos sardinės (4,5 %), dehidratuota silkė (4 %), raudonieji lęšiai, žalieji lęšiai, žirniai, lęšių skaidulos, avinžirniai, pinto pupelės, žirnių krakmolas, dehidratuota kalakutiena (2 %), vištienos riebalai (2 %), baltosios pupelės, polakų žuvų aliejus (0,5 %), džiovinti rudadumbliai, švieži moliūgai, šviežias sviestinis moliūgas, šviežios cukinijos, šviežios morkos, švieži obuoliai, šviežios kriaušės, džiovintos trūkažoles šaknys, šviežias kopūstas, švieži špinatai, švieži burokėlių lapai, švieži ropių lapai, spanguolės, mėlynės, saskatūno uogos, ciberžolė, tikrasis margainis, varnalėšų šaknys, levandos, svilarožės šaknys, erškėtuogės.
Maistiniai priedai 1 kg:
Technologiniai priedai: iš aliejaus gaunamas tokoferolių ekstraktas (1b306(i)) 121 mg, citrinos rūgštis (3a300) 40 mg, rozmarino ekstraktas 80 mg. Maistiniai priedai: taurinas (3a370) 400mg, cinkas (3b606) 105mg, varis (3b406) 11mg, vitaminas B1 (3a821) 9.8mg, vitaminas E (3a700) 120 TV. Zootechniniai priedai: 4b1707 Enterococcus faecium NCIMB 10415: 1×10^9 CFU.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai 38,0 %, žali riebalai 16,0 %, žali pelenai 8,0 %, žalia ląsteliena 6,0 %, drėgnis 12,0 %, kalcis 1,3 %, fosforas 1,1 %, Omega-6 riebalų rūgštys 2,8 %, Omega-3 riebalų rūgštys 0,9 %, DHA/EPA 0,3 %/0,2 %.
Metabolizuojama energija:
3760 kcal/kg (451 kcal 250 ml/120 g puodelyje). Kalorijų paskirstymas: 40 % iš baltymų, 22 % iš angliavandenių ir 38 % iš riebalų.