Sudėtis:
Šviežia vištiena (20 %), neapdirbta kalakutiena (10 %), neapdirbta silkė (9 %), švieži vištos vidaus organai (kepenys, širdis) (6 %), neapdirbta jūrų lydeka (5 %), neapdirbtos kalakuto kepenys (5 %), švieži kiaušiniai (5 %), dehidratuota vištiena (4 %), dehidratuota kalakutiena (4 %), dehidratuota skumbrė (4 %), dehidratuotos sardinės (4 %), dehidratuota silkė (4 %), vištienos riebalai (4 %), raudonieji lęšiai, žirniai, žalieji lęšiai, avinžirniai, lęšių skaidulos, pinto pupelės, žirnių krakmolas, baltosios pupelės, ledjūrio menkių aliejus (1 %), džiovinti rudadumbliai, švieži moliūgai, švieži sviestiniai moliūgai, šviežios cukinijos, šviežios morkos, švieži obuoliai, šviežios kriaušės, džiovintos cikorijos šaknys, švieži lapiniai kopūstai, švieži špinatai, švieži burokėlių lapai, švieži ropių lapai, spanguolės, mėlynės, saskatūno uogos, ciberžolė, tikrasis margainis, varnalėšų šaknys, levandos, svilarožės šaknys, erškėtuogės.
Maistiniai priedai:
Cholino chloridas (3a890) 1190 mg, cinkas (3b606) 105 mg, varis (3b406) 11 mg, vitaminas B1 (3a821) 12,5 mg, vitaminas B2 (3a825i) 10 mg, vitaminas B3 (3a314) 50 mg, vitaminas B5 (3a841) 8 mg, vitaminas B6 (3a831) 6,5 mg, vitaminas B9 (3a316) 0,75 mg, vitaminas B7 (3a880) 0,13 mg, vitaminas B12 0,1 mg, 3a710 vitaminas K3 0,5 mg, vitaminas A (3a672a) 3750 TV, vitaminas D3 (3a671) 500 TV, vitaminas E (3a700) 290 TV, vitaminas C (3a300) 12,5 TV. Zootechniniai priedai: 4b1707 Enterococcus faecium NCIMB 10415 1×10^9 CFU.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai 40,0 %, žali riebalai 20,0 %, žali pelenai 8,0 %, žalia ląsteliena 3,0 %, drėgnis 10,0 %, kalcis 1,4 %, fosforas 1,1 %, Omega-6 riebalų rūgštys 3,1 %, Omega-3 riebalų rūgštys 1,0 %, DHA/EPA 0,3 %/0,2 %.
Energetinė vertė:
4160 kcal/kg (541 kcal 250 ml/120 g puodelyje). Kalorijų paskirstymas: 39 % iš baltymų, 18 % iš angliavandenių ir 43 % iš riebalų.