Sudėtis:
Mėsa (šviežia ėriena ir jos subproduktai 50%, džiovinta ėriena 14,5%, džiovinta jautiena 8,5%, hidrolizuota ėriena 3%), ryžiai, žirniai, laukiniai ryžiai, paukštienos riebalai, cukrinių runkelių minkštimas, presuotos obuolių išspaudos 2,6%, mielės, lašišų aliejus 1 %, juodieji serbentai 0,5 %, mėlynės 0,5 %, mononatrio fosfatas, gliukozaminas 0,06 %, chondroitino sulfatas 0,05 %, kiaulpienės 0,03 %, juka 0,03 %, cikorijos šaknys 0,01 %, rozmarino ekstraktas 0,01 %.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai 26%, žali aliejai ir riebalai 14,5%, žalia ląsteliena 3,5%, žali pelenai 7,0%, kalcis 1,4%, fosforas 0,9%.
Maistiniai priedai 1kg:
Mikroelementai: geležis 181 mg (papildyta geležies chelatu, n-hidrato amino rūgštimis ir geležies sulfato monohidratu), varis 21 mg (papildyta vario chelatu, n-hidrato amino rūgštimis ir vario sulfato pentahidratu), manganas 42 mg (papildyta mangano chelatu, n-hidrato amino rūgštimis ir mangano oksidu), cinkas 175 mg (papildyta cinko chelatu, n-hidrato amino rūgštimis ir cinko oksidu), selenas 0,41 mg (papildyta organinės formos selenu, kuris pagamintas pagal Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060), jodas 3,5 mg (papildyta kalcio jodato anhidridais).
Vitaminai, provitaminai ir panašaus poveikio gerai apibrėžtos cheminės sandaros medžiagos:
Vit. A 16,600 t.v., vit. D 3 1,300 t.v., vit. E (alfatokoferolis) 410 mg, vit. B 1 6 mg, vit. B 2 12 mg, vit. B 6 7 mg, vit. B 12 166 µg, vit. C 330 mg, nikotino rūgštis 80 mg, kalcio pantotenatas 23 mg, folio rūgštis 0,7 mg, biotinas 0,5 mg, cholino chloridas 1,340 mg, antioksidantai, konservantai.
Energetinė vertė:
3,734 kcal/kg, 15.6 MJ/kg.