Sudėtis:
Lašišos miltai (25 %), kalakutienos miltai (20 %), geltonieji žirneliai (18 %), vištienos riebalai (konservuoti tokoferoliais, 9 %), lašiša be kaulų (6 %), hidrolizuoti vištienos baltymai (5 %), tapijokos krakmolas (5 %), obuoliai (3 %), vištų kepenys (3 %), lašišų aliejus (2 %), morkos (1 %), sėmenys (1 %), avinžirniai (1 %), hidrolizuoti vėžiagyvių kiautai (gliukozamino šaltinis, 0,031 %), kremzlių ekstraktas (chondroitino šaltinis, 0,019 %), alaus mielės (mano-oligosacharidų šaltinis, 0,018 %), cikorijos šaknis (fruktooligosacharidų šaltinis, 0,012%), juka šidigera (0.011%), dumbliai (0,01 %), gyslotis (0,01 %), čiobreliai (0,01 %), rozmarinas (0,01 %), raudonėlis (0,01 %), spanguolės (0,0008 %), mėlynės (0,0008 %), avietės (0,0008 %).
Maistiniai priedai:
Vitaminas A (E672) 24 000 TV, vitaminas D3 (E671) 1 600 TV, vitaminas E (α-tokoferolis) (3a700) 500 mg, cinkas (E6) 100 mg, geležis (E1) 85 mg, manganas (E5) 40 mg, jodas (E2) 0,75 mg, varis (E4) 18 mg, selenas (3b8.10) 0,28 mg.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai 38,0 %, riebalų kiekis 16,0 %, žali pelenai 7,8 %, žalia ląsteliena 2,5 %, drėgmė 10,0 %, kalcis 1,3 %, fosforas 1,0 %.
Metabolizuojama energija:
3 800 kcal/kg. Omega 3: 0,68 %, Omega 6: 2,2 %.