Sudėtis:
80 % filė mėsos (60 % vištienos, 15 % kepenų, 5 % kalakutienos), hidrolizuotos vištos kepenėlės 6 %, išrūgos 5 %*, lignoceliuliozė 1,5 %, žirnių miltai, kalcio sulfatas 0,3 % (šlapimą rūgštinanti medžiaga), kalcio karbonatas 0,3 %, natrio chloridas 0,3 %, džiovintos spanguolės 0,1 %, mannano-oligosacharidai 0,003 %, fruktooligosacharidai 0,0022 %, šeriuotoji juka 0,0022 %, inaktyvuotos bakterijos ir jų dalys (Lactobacillus helveticus HA – 122, 1,5×104 ląstelių/kg).
Maistiniai priedai 1 kg:
Vitaminas A (3a672a) 3000 TV, vitaminas D3 (3a671) 70 TV, vitaminas E (3a700) 80 mg, L-karnitinas (3a310) 25 mg, cholinchloridas (3a890) 1300 mg, biotinas (3a880) 0,18 mg, vitaminas B1 (3a821) 0,8 mg, cinkas (3b612) 10 mg,manganas (3b505) 5,5 mg, geležis (3b107) 4,8 mg, jodas (3b201) 0,3 mg, varis (3b407) 0,4 mg, selenas (3b810) 0,01 mg, taurinas (3a370) 820 mg, L-metioninas (3c305) 1750 mg, L-triptofanas (3c440) 1300 mg.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai 6,0 %, žali riebalai 4,0 %, žalia ląsteliena 0,5 %, žali pelenai 2,5 %, drėgnis 82,0 %, kalcis 0,2 %, fosforas 0,2 %, natris 0,2 %, magnio 0,1 %, kalis 0,1 %, chloridai 0,15 %, siera 0,1 %, omega-3 riebalų rūgštys 0,1 %, omega-6 riebalų rūgštys 0,2 %, hidroksiprolinas 0,1 %, vitaminas D 70 TV/kg metioninas 0,15 %.
Energetinė vertė:
780 kcal/kg.