Sudėtis:
Filė 85 % mėsos (65 % vištienos, 15 % kepenų, 5 % lašiša), hidrolizuotos vištos kepenėlės 7 %, lignoceliuliozė 1,5 %, žirnių miltai, kalcio karbonatas 0,3 %, natrio chloridas 0,3 %, kalio citratas 0,2 %, mannano-oligosacharidai 0,0022 %, šeriuotoji juka 0,002 %, frukto-oligosacharidai 0,0018 %, chitozanas 0,007 %, inaktyvuotos bakterijos ir jų dalys (Lactobacillus helveticus HA – 122, 1,5×104 ląstelių/kg).
Maistiniai priedai 1 kg:
Vitaminas A (3a672a) 3400 TV, vitaminas D3 (3a671) 100 TV, vitaminas E (3a700) 100 mg, vitaminas C (3a312) 40 mg, L-karnitinas (3a310) 20 mg, cholinchloridas (3a890) 1300 mg, biotinas (3a880) 0,25 mg, vitaminas B1 (3a821) 1 mg, cinkas (3b612) 10 mg, manganas (3b505) 5 mg, geležis (3b107) 5 mg, jodas (3b201) 0,3 mg, varis (3b407) 0,3 mg, selenas (3b810) 0,02 mg, taurinas (3a370) 820 mg, L-argininas (3c3.6.1) 280 mg, L-metioninas (3c305) 1750 mg.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai 5,5 %, žali riebalai 4,0 %, žalia ląsteliena 0,5 %, žali pelenai 2,5 %, drėgnis 82,0 %, kalcis 0,2 %, fosforas 0,2 %, natris 0,2 %, magnio 0,1 %, kalis 0,1 %, argininas 0,03 %, taurinas 0,1 %, omega-3 riebalų rūgštys 0,1 %, omega-6 riebalų rūgštys 0,2 %.
Metabolizuojama energija:
780 kcal/kg.