Sudėtis:
85 % filė mėsos (65 % vištienos, 15 % kepenų, 5 % lašišos), hidrolizuotos vištos kepenėlės 7 %, lignoceliuliozė 1,5 %, žirnių miltai, kalcio karbonatas 0,3 %, natrio chloridas 0,3 %, mannano-oligosacharidai 0,002 %, frukto-oligosacharidai 0,0015 %, šeriuotoji juka 0,001 %, inaktyvuotos bakterijos ir jų dalys (Lactobacillus helveticus HA – 122, 1,5×104 ląstelių/kg).
Maistiniai priedai 1 kg:
Vitaminas A (3a672a) 4000 TV, vitaminas D3 (3a671) 350 TV, vitaminas E (3a700) 250 mg, vitaminas C (3a312) 40 mg, L-karnitinas (3a310) 10 mg, cholinchloridas (3a890) 1300 mg, biotinas (3a880) 0,2 mg, vitaminas B1 (3a821) 0,7 mg, cinkas (3b612) 18 mg, manganas (3b505) 7 mg, geležis (3b107) 6 mg, jodas (3b201) 0,5 mg, varis (3b407) 1,4 mg, selenas (3b810) 0,02 mg, taurinas (3a370) 820 mg, mononatrio glutamatas (2b621) 1000 mg, L-argininas (3c3.6.1) 350 mg, L-metioninas (3c305) 1750 mg.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai 6,0 %, žali riebalai 4,5 %, žalia ląsteliena 0,5 %, žali pelenai 2,5 %, drėgnis 82,0 %, kalcis 0,2 %, fosforas 0,2 %, natris 0,2 %, magnio 0,03 %, omega-3 riebalų rūgštys 0,1 %, omega-6 riebalų rūgštys 0,2 %.
Energetinė vertė:
790 kcal/kg.