Sudėtis:
Ryžiai, kviečiai, gyvulinės kilmės riebalai, dehidruoti kiaulienos baltymai, augalinių baltymų izoliatas, dehidruota paukštiena, hidrolizuoti gyvulinės kilmės baltymai, cukrinių runkelių minkštimas, vitaminai ir mineralai, sojų aliejus, žuvų taukai, frukto-oligo-sacharidai, hidrolizuoti vėžiagyviai (gliukozamino šaltinis), medetkų ekstraktas (liuteino šaltinis), žaliosios arbatos ir vynuogių ekstraktas (polifenolio šaltinis), hidrolizuotos kremzlės (chondroitino šaltinis).
Maistiniai priedai:
Vitaminas A – 24800 TV, vitaminas D3 – 800 TV, E1 (Geležis) – 40 mg, E2 (Jodas) – 2,8 mg, E4 (Varis) – 12 mg, E5 (Manganas) – 53 mg, E6 (Cinkas) – 202 mg, E8 (Selenas) – 0,1 mg, L-karnitinas – 100 mg. Technologiniai priedai: pentanatrio trifosfatas – 3 g. Konservantai. Antioksidantai.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai – 26%, neapdoroti aliejai ir riebalai – 18%, žali pelenai – 5,5%, žalia ląsteliena – 1,3%, Kilograme ėdalo: L-karnitinas – 100 mg, omega-3 riebalų rūgštys – 8,5 g, tame tarpe EPR & DHR – 4 g.