Sudėtis:
Lašišos mėsa (25 %), kalakutiena (24 %), geltonieji žirneliai (18 %), vištienos riebalai (konservuoti tokoferoliais, 11 %), hidrolizuoti paukštienos baltymai (9 %), vištų kepenys (3 %), lašišų aliejus (3 %), tapijokos krakmolas (2 %), obuoliai (1 %), morkos (1 %), sėmenys (1 %), avinžirniai (1 %), hidrolizuoti vėžiagyvių kiautai (gliukozamino šaltinis, 0,028 %), kremzlių ekstraktas (chondroitino šaltinis, 0,017 %), alaus mielės (mano-oligosacharidų šaltinis, 0,017 %), cikorijos šaknis (fruktooligosacharidų šaltinis, 0,014 %), juka šidigera (0,01 %), dumbliai (0,01 %), gyslotis (0,01 %), čiobreliai (0,01 %), rozmarinas (0,01 %), raudonėlis (0,01 %), spanguolės (0,0008 %), mėlynės (0,0008 %), avietės (0,0008 %).
Maistiniai priedai:
Vitaminas A (E672) 25 000 TV, vitaminas D3 (E671) 1 000 TV, vitaminas E (3a700) 750 TV, vitaminas C (E300) 350 mg, taurinas 2 500 mg, cholino chloridas 2 300 mg, L-karnitinas 70 mg, niacinas 50 mg, biotinas 2,0 mg, cinkas (E6) 160 mg, manganas (E5) 60 mg, geležis (E1) 50 mg, varis (E4) 12 mg, jodas (E2) 4,0 mg, selenas (E8) 0,25 mg, DL-metioninas (3.1.1.) 15 mg, argininas (3c3.6.1) 13 mg, L-lizinas (3.2.3.) 11 mg.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai 40,0 %, riebalų kiekis 20,0 %, žalia ląsteliena 2,0 %, žali pelenai 7,5 %, drėgmė 10,0 %, kalcis 1,3 %, fosforas 1,0 %, natris 0,5 %, magnis 0,08 %.
Energetinė vertė:
4 150 kcal/kg.