Sudėtis:
Dehidratuota triušiena (36 %), ryžiai (35 %), džiovintas obuolių minkštimas (12 %), lignoceliuliozė (10 %), vištienos riebalai, natūralūs skoniai, alaus mielės, lašišų aliejus (1 %), balkšvojo gysločių sėklos ir luobelės (0,5 %), žirnių miltai, gliukozaminas (300 mg/kg), frukto-oligosacharidas (230 mg/kg), chondroitino sulfatas (230 mg/kg), mannan-oligosacharidas (180 mg/kg), šeriuotoji juka (180 mg/kg), tikrojo margainio sėklos (110 mg/kg), beta-gliukanas (60 mg/kg), džiovinta paprastoji sukatžolė (60 mg/kg), džiovinti šaltalankiai (60 mg/kg), probiotikas lactobacillus helveticus HA – 122 neaktyvuotos (15×109 ląstelių/kg).
Maistiniai priedai:
Vitaminas A (3a672a) 23,000 TV, vitaminas D3 (3a671) 1,700 TV, vitaminas E (3a700) 550 mg, vitaminas C (3a312) 350 mg, taurinas (3a370) 1,500 mg, cholino chloridas (3a890) 1,800 mg, L-karnitinas (3a910) 300 mg, vitaminas B1 (3a821) 3 mg, vitamin B2 (3a825i) 11 mg, biotinas (3a880) 4 mg, folio rūgštis (3a316) 1,4 mg, vitaminas B6 (3a831) 3 mg, kalcio D-pantotenanas (3a841) 30 mg, niacinamidas (3a315) 38 mg, vitaminas B12 0,12 mg, jodas (3b201) 0,9 mg, organinis cinkas (3b606) 100 mg, organinis manganas (3b504) 45 mg, organinis varis (3b406) 20 mg, organinė geležis (3b106) 88 mg, organinis selenas (3b810) 0,18 mg. Technologiniai priedai: tokoferolio ekstraktai iš augalinio aliejaus (1b306(i)), askorbilo palmitatas (1b304) ir rozmarinų ekstraktas.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai 27,0 %, žali riebalai 9,0 %, žali pelenai 5,5 %, žalia ląsteliena 9,5 %, drėgnis 10,0 %, kalcis 1,2 %, fosforas 0,8 %, natris 0,3 %, omega-3 riebalų rūgštys 0,3%, omega-6 riebalų rūgštys 1,5 %, EPA (20:5 n-3) 0,02 %, DHA (22:6 n-3) 0,05 %.
Energetinė vertė:
3110 kcal/kg.